НовиниЧеркащинаЧеркащанин робить на собі татуювання з малюнків своїх дітей

Черкащанин робить на собі татуювання з малюнків своїх дітей

-

- Advertisment -

Любомир Коломієць із Черкас знайшов оригінальний спосіб увіковічення малюнків своїх дітей Захара та Квітослави. Він зробив собі татуювання – точні копії персонажів, яких намалювали його діти. Приклад відважного батька вже готові наслідувати дехто з черекащан. Подробиці у матеріалі сайту vikka.ua.

Такий напрям, як Kids doodle tattoo (перекладається як тату дитячих каракулів) став набирати популярності кілька років тому серед батьків у Європі та США. Людей, що перетворюють своє тіло на полотно для картин своїх чад небагато. Ці відважні татусі і мами не можуть залишити оточуючих байдужими.

upsocl.com

"Перше татуювання я зробив ще на першому курсі. Я тоді намалював сам, вкладаючи туди актуальний на той час свій світоглядний зміст. Проте з часом це втратило свою актуальність і стало для мене просто нагадуванням про те, що колись було важливим. У випадку з малюнками моїх малюків ситуація інакша – вони наповнені зовсім іншим життєвим змістом, самим життям, яким бачать вони його з року в рік. І на мою думку, поки що найкраще полотно для цього – я", ­– зазначає черкащанин.

Дитячий малюнок, який став дебютним ескізом для тату, його син Захар намалював у 5 років.

"Він одного ранку прокинувся і сказав: "Тату, я придумав тобі татуху", – і сів малювати. Ввечері воно вже було на моїй лівій руці. Малюки дуже здивувалися від того. Спочатку не вірили, аж поки я не зняв спеціальну плівку. Вони спробували її змити для певності, але нічого не вийшло. Захар усім гордо показував мою руку, розповідаючи, що це його Оптімус Прайм", – пригадує Любомир Коломієць.

Facebook / Lyuk Kolomiets

Через місяць після цього до вигадування тату долучилася і донька черкащанина.

"Я втрапив у халепу – розірвав зв'язку на нозі. Квітка, щоб мені було не так сумно, коли вони їхали на море, намалювала мені на здоровій нозі "мрійливого літаючого слоника" (її цитата). Тож перше, що я зробив після зняття гіпсу, – це чудо на моїй правиці. Вона була такою щасливою, що й досі цілує і свого слоника, і робота, щоб той не сумував", – тішиться тато.

Facebook / Lyuk Kolomiets

Таких дитячих тату у нього вже чотири.

 

"У моїй тілесній галереї: робот, мрійливий слоник, лев та леопард з балериною. Планую робити по парі в рік, аж поки малюкам не набридне цим займатися. Але є відчуття, що робитиму це частіше ніж раз на рік, бо їхні малюнки просто надзвичайно круті, а якщо закінчиться місце на руках, то його вдосталь на тілі. Поки що Захаркова ліва рука, Квітина – права, а надалі буде видно", – пояснює Любомир Коломієць.

Невдовзі він планує зробити спільне татуювання зі своєю дружиною Тетяною. Що це буде – подружжя поки що тримає у таємниці.

Любомир зізнається, що реакція оточуючих на його незвичне хобі завжди позитивна. Але на нього це особливо не впливає.    

"Це суто моє бачення, мої діти та моє тіло. Мене підтримує моя маленька команда і їхнє розуміння, любов і щастя набагато важливіші від стороннього сприйняття", – зазначає він.

Facebook / Lyuk Kolomiets

За словами працівників тату-салонів, черкащани інколи звертаються до них з проханням залишити на тілі пам’ять про народження дитини.

"Торік одному чоловікові зробили тату на ребрах (під серцем) з ініціалами новонародженої дитини. Також там були зазначені зріст та вага, з якими народилося немовля. Одній жінці набили такі ж дані про її дитину на руці", – розповідає адміністратор одного з черкаських тату-салонів Ліза.

Тату-майстер Андрій Косьмін теж пригадує, що інколи батьки відзначають на тілі дати народження та імена своїх дітей. Чоловіки найчастіше татуюють біля серця, жінки – передпліччя. Випадків татуювання дитячих малюнків у місцевих тату-салонах не пригадують.

fishki.net

Серед тату голлівудських зірок та світових селебріті дуже часто можна зустріти імена та дати народження дітей. Серед них Дрю Беррімор, Джонні Депп, Роберт Дауні молодший, Еван Макрегор, С’юзан Сарандон. На передпліччі Анджеліни Джолі витатуювані координати місць народження її шістьох дітей, також акторка прикрасила свою вуаль для вінчання дитячими малюнками. А одним з останніх тату Девіда Бекхема є малюнок його доньки, який розміщено на долоні футболіста.

cosmo.ru

Про те, щоб зробити собі тату з дитячого малюнка наразі розмірковує черкащанка Аліна Котолуп.

"У мене вже є татуювання ­– символ на руці. Колись моя донька Емілі, коли їй було десь 3 роки, намалювала у мене на руці сонечко. Я ходила з ним, наче з тату. Зараз доньці вже 4 роки. Буду придивлятися до її малюнків і цілком можливо, що оберу якийсь для тату", – розповідає черкащанка.    

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани називають своїх дітей оригінальними іменами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Уманські поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у збуті психотропів

Поліцейські здійснили затримання 28-річного уманчанина під час спроби збуту психотропної речовини «PVP». Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в...

На війні з росією загинув воїн із Черкащини

Сьогодні, 28 березня, місто Чигирин зустріне "живим коридором" воїна Владислава Кам'яного, який загинув на війні. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x