НовиниЧеркащанин, протестуючи під ОДА, хоче отримати паспорт

Черкащанин, протестуючи під ОДА, хоче отримати паспорт

-

- Advertisment -

Понад 90 днів стоїть 42-річний Андрій Троян під будівлею ОДА. Усі численні спроби владців порозумітися з протестувальником зазнали фіаско, тож заступник голови облдержадміністрації Сергій Овчаренко 11 жовтня скликав прес-конференцію.

Оселився на Соборній площі Андрій Троян ще у липні. З того часу він привертає увагу усіх, хто приходить до ОДА. Його вимоги вказані на плакаті: надати документ, який засвідчуватиме його особу, тобто нарешті отримати паспорт громадянина України.

Проте, як пояснює Сергій Овчаренко, подібні рішення не в компетенції органів влади. Чоловік звернувся не за адресою, адже такими питаннями займеться Міграційна служба. Подібні роз’яснювальні роботи уже проводили з протестувальником, проте він залишається стояти на своєму.

"Є чіткий алгоритм видачі паспорта на заміну втраченого. Написавши відповідну заяву, надавши фотокартки та сплативши мито протягом тридцяти днів, особа отримує паспорт громадянина України", – зазначає заступник голови облдержадміністрації.

Разом з тим заступник очільника області непокоїться і про безпеку працівників адмінбудівлі. За свідченнями начальника охорони Івана Сліпака, протестувальник поводився неадекватно та навіть погрожував фізичною розправою.

"Може, це комусь вигідно? Бо всі, хто приходить в ОДА, побачивши протестувальника у військовій формі, думають, що це атовець просить про допомогу, а на нього ніхто не зважає. Однак насправді до АТО він не має жодного відношення", – додає Сергій Овчаренко.

Сам винуватець на скликану прес-конференцію приходить із запізненням. Перше, що він робить, – дістає телефон та починає знімати усіх присутніх. Закиди щодо погроз зі свого боку він спростовує.

"Я хочу побачити юридичний документ, який встановлює мою особу. Хочу отримати документи, з якими я можу звернутися до суду. Там має бути моя фотокартка, підпис, ім’я та місце моєї реєстрації. Такого документу у мене з Черкас не було. Чому Черкаси? Бо я тут народився", – звертається до владців чоловік.

Водночас він також визнає, що паспорт громадянина України вже отримував у 1997 році у Кіровограді, нині Кропивницькому. Цей документ був втрачений за кордоном, тож, за словами чоловіка, наразі у нього документів немає.

Чому з цим питанням Андрій Троян звернувся саме до владців, чоловік пояснити не може, як і не хоче дослухатися до аргументів щодо законної процедури повторної видачі паспорта. У підсумку усі розходяться ні з чим. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, селяни на Черкащині погрожують лягти під колеса будівельної техніки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Суд обрав запобіжний захід водію, через якого постраждали двоє неповнолітніх на Золотоніщині

Підозрюваному у ДТП, в якій постраждали двоє неповнолітніх та жінка, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА завітала до Марини. Вона вже 7 рік поспіль замість паски...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x