НовиниКриміналЧеркащанин проник на територію заводу і стріляв у охоронця

Черкащанин проник на територію заводу і стріляв у охоронця

-

- Advertisment -

У місті Черкаси чоловік проник на територію заводу, щоб украсти металолом. Правопорушник стріляв у охоронця території.  Зловмисника затримали.  Про це повідомляє Поліція Черкащини.

13 лютого на вулиці Смілянська у місті Черкаси зловмисник зайшов на територію заводу. Його помітив охоронець, який проводив обхід. Він спробував затримати правопорушника проте той дістав пістолет, вистрелив у працівника охорони та втік у невідомому напрямку.

Потерпілий викликав медиків та поліцію. Черкасця з вогнепальним пораненням черевної порожнини госпіталізували до Третьої міської лікарні, де прооперували. Лікарі кажуть, що наразі загрози життю чоловіка немає.

На території поліція виявила сумку, що належить правопорушнику, рукавиці, гільзи від набоїв, сліди від взуття та інші речові докази.

Згодом правоохоронці з’ясували, що до скоєння вказаного злочину причетний 37-річний раніше судимий черкащанин. У нього вдома під час обшуку правоохоронці виявили пістолет, з якого ймовірно стріляли в охоронця, та набої до нього. Речові докази вилучено та направлено на відповідні експертні дослідження.

Оперативники Черкаського районного управління поліції спільно зі спецпризначенцями затримали його. Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Чоловік зізнався у тому, що проник на завод, щоб украсти звідти металобрухт. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Читайте також: жителі Золотоноші допомогли затримати хлопця, який лишав «закладки»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині правоохоронці затримали злочинця, який підпалив обладнання на залізниці

Зловмисник вчинив підпал релейної шафи, яка відповідає за роботу світлофорів на коліях. За це йому загрожує до 10 років...

Учні черкаських шкіл здобули нагороди на міжнародному фестивалі інженерії, науки та технологій

У період з 22 по 28 березня в місті Махдія (Туніс) відбувся міжнародний фестиваль інженерії, науки та технологій під...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x