додому Новини Черкащина Черкащанин посварився з коханою та повідомив до поліції, що вона готує вибух

Черкащанин посварився з коханою та повідомив до поліції, що вона готує вибух

0
2day.kh.ua
2day.kh.ua

До правоохоронців звернувся чоловік та повідомив диспетчеру про те, що його знайома перевозить пластид із Київської до Рівненської області та Волині і невдовзі мають статися вибухи.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Правоохоронці одразу почали працювати над встановленням особи. Вони з’ясували, що до поліції телефонував 50-річний житель Лисянки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловіка, який раніше вже був судимий, працівники поліції затримали. У скоєному він зізнався. Свої дії пояснив тим, що чотири місяці тому посварився зі своєю коханою, а коли випив зайвого, згадав старі образи й вирішив помститися жінці, створивши їй проблеми з поліцією.

За даним фактом зловмиснику оголошено про підозру за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Вирішується питання про обрання міри запо­біжного заходу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція затримала неповнолітнього, який “замінував” у Черкасах річпорт і ОДА.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version