НовиниЧеркащанин "по-сусідськи" викрав велосипед

Черкащанин "по-сусідськи" викрав велосипед

-

- Advertisment -

З інформацією про крадіжку до Чорнобаївського відділення поліції зателефонувала 44-річна жителька одного із сіл району, інформують у ГУ НП у Черкаській області. Жінка повідомила, що в селі, де вона проживає, викрадено її велосипед. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, заявниця приїхала до сестри в гості на велосипеді, який залишила біля подвір’я. Через деякий час, коли збиралась додому, виявила його відсутність. Від сусідки жінка дізналась, що та бачила, як 49-річний односелець сів на її велосипед та поїхав додому. Власними зусиллями вона намагалась повернути його, але чоловік заперечив свою причетність до крадіжки. Коли чоловік побачив на своєму подвір’ї правоохоронців – добровільно віддав велотранспорт.

Чорнобаївським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження , чоловіку оголошено про підозру у вчиненні крадіжки за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав будинок односельця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x