додому Новини Черкащина Черкащанин обміняв у бабусі сувенірні гроші на справжні

Черкащанин обміняв у бабусі сувенірні гроші на справжні

0

Зловмисник обміняв у пенсіонерки гроші на сувенірну купюру номіналом 200 гривень. За фактом шахрайських дій відрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до трьох років обмеження волі. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

До Канівського відділення поліції звернулася 73-річна місцева жителька з повідомленням, що її ошукали. Пенсіонерка розповіла, що до неї прийшов сусід і попросив розміняти купюру номіналом 200 гривень. Жінка погодилась та розміняла чоловікові кошти.

На наступний день, коли вона зібралася йти в магазин, дістала вказану купюру та помітила, що вона сувенірна, після чого відразу зателефонувала в поліцію. Правоохоронці відшукали підозрюваного. Ним виявився 39-річний канівчанин. Як з’ясувалося, зловмисник знайшов сувенірну купюру на вулиці та вирішив виміняти її у сусідки на справжні гроші, які в подальшому витратив на оковиту.

За даним фактом Канівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 1 статті 190(Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, п'яний черкащанин зчинив дебош та пограбував свою колишню дружину.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version