додому Новини Черкащанин обікрав односельця через брак коштів на оковиту

Черкащанин обікрав односельця через брак коштів на оковиту

0

До Звенигородського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 49-річний житель одного із сіл району, інформують у ГУ НП у Черкаській області. Чоловік повідомив, що з його підсобного приміщення викрали велосипед. Крадіжку скоїли, коли господаря не було вдома. Сума завданого збитку становить близько 700 гривень.

За відпрацювання отриманої інформації взялись працівники кримінальної поліції. Правоохоронці опитали можливих свідків події. Від місцевих жителів поліцейські дізналися, що люди бачили свого односельця, який їхав на велосипеді, який за описом був схожим на викрадений. В ході проведення заходів було встановлено особу крадія. Ним виявився 39-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, зловмисник, шукаючи гроші на алкоголь, вирішив викрасти транспортний засіб потерпілого. Після чого продав його, а на отримані кошти купив спиртне. Поліцейські відшукали покупця краденого товару, вилучили велосипед та повернули його власнику.

За фактом крадіжки Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, уночі в Черкасах грабіжники "розбули" автівку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version