НовиниЧеркащанин обікрав односельця через брак коштів на оковиту

Черкащанин обікрав односельця через брак коштів на оковиту

-

- Advertisment -

До Звенигородського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 49-річний житель одного із сіл району, інформують у ГУ НП у Черкаській області. Чоловік повідомив, що з його підсобного приміщення викрали велосипед. Крадіжку скоїли, коли господаря не було вдома. Сума завданого збитку становить близько 700 гривень.

За відпрацювання отриманої інформації взялись працівники кримінальної поліції. Правоохоронці опитали можливих свідків події. Від місцевих жителів поліцейські дізналися, що люди бачили свого односельця, який їхав на велосипеді, який за описом був схожим на викрадений. В ході проведення заходів було встановлено особу крадія. Ним виявився 39-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, зловмисник, шукаючи гроші на алкоголь, вирішив викрасти транспортний засіб потерпілого. Після чого продав його, а на отримані кошти купив спиртне. Поліцейські відшукали покупця краденого товару, вилучили велосипед та повернули його власнику.

За фактом крадіжки Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, уночі в Черкасах грабіжники "розбули" автівку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x