НовиниБезпекаЧеркащанин мріяв про хаскі - отримав авто для фронту...

Черкащанин мріяв про хаскі – отримав авто для фронту (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Замість чотирилапого товариша – чотириколісний напарник для фронту. Іван мріяв про цуценя хаскі. Та війна відкорегувала плани. Віднедавна Іван – військовий, тому й потреби тепер аналогічні.

Знайома Івана Ксенія розповідає: «Він мені пише: все, собаку не потрібно, завтра відправляємося. А я пишу: о боже, як відправляєтеся, а що потрібно? Пише: потрібен джип. Думаю собі: потрібен тобі джип? То буде тобі джип».

Так зі звичайної переписки двох друзів розпочався збір на авто для фронту. Ксенія написала пост у Фейсбуці. Просила небайдужих допомогти будь-якою сумою.

«Рівно за 5 днів ми назбирали суму: 165 тис. грн. Самі перші люди, які почали скидувати гроші: 200, 500 грн – це були мої сусіди. Потім були знайомі, родичі, потім – далекі родичі, потім з-за границі пішли вже більш великі суми грошей», – зазначає Ксенія.

Долучилися до збору й рідні інших військових. Разом за 5 днів зібрали необхідні 230 тисяч гривень. Але на цьому не зупинились. Вирішили зібрати ще й речі для захисників. Ксенія каже, що охочих допомогти було багато: від звичайних черкащан до представників шкіл та бізнесу. Приносили хто що міг: їжу, ліки, сітки, саморобні буржуйки. Речей назбирали дуже багато, тому на фронт додатково поїхав ще й мікроавтобус з допомогою.

Анатолій, який долучився до зборів, батько військового Юри розповідає, що зібрали багато різних речей: «Багато матрасів, одіял, подушечок, ліки, перев’язочний матеріал, банери, пльонка».

Автівку з допомогою вже відправили на схід захисникам. Військові назвали чотириколісного друга символічно – «Хаскі». Тепер він допомагає виконувати їм бойові завдання.

 

 

 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

 

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x