додому Новини Черкащина Черкащанин допомогав створювати сайт про війну в Україні (ВІДЕО)

Черкащанин допомогав створювати сайт про війну в Україні (ВІДЕО)

0

Міжнародний сайт з правдою про війну в Україні. Саме такий інформаційний ресурс створив черкащанин  Арсен разом з американцями колегами. Про це розповідається у сюжеті журналістів ВІККА-НОВИН

Арсен – розробник. З початку війни хотів бути корисним країні. Тому звернувся до режисерів – Дена та Алекса. Разом створили унікальний сайт. Він містить не лише важливу інформацію про Україну, а й роботи митців. Активна співпраця почалась наприкінці квітня.

АРСЕН ІГОРЕВ,  розробник сайту:

“Хлопці вже прийшли до нас з готовою ідеєю сайту, тобто вони нам виклали вже своє бачення, як вони бачать свій проект і я так розумію в той момент їм потрібні були розробники, які зроблять проект від початку до кінця: від дизайну до працюючого сайту”.

Вже наприкінці вересня сайт був готовий. Команда Арсена працювала над ним не один місяць. Враховуючи багато доопрацювань та змін.

АРСЕН ІГОРЕВ, розробник сайту:

“Ми пропонували різні варіанти. Спочатку ми думали, що буде фільтрація по місяцям. Хлопці хотіли фільтрацію по дням. Тобто щоб це була хронологія по числам прям, щоб було видно. Ми шляхом узгодження доходили до якоїсь спільної думки, до якогось спільного бачення”.

Бльзько 40 творчих українців долучилися до проекту. Їхні роботи – це літачки, яких війна викинула із окупованих територій. Вони всьому світу розповідають про події в Україні. Західні читачі можуть побачити це, а також допомогти українським митцям фінансово.

ДЕН ШАПІРО,  американський режисер:

“Сайт побудований таким чином, що у нас виходить якби хронологія війни, але пересказана через, яка пройшла через ілюстраторів, дизайнерів, художників. Це все малюється як би очима і ми можемо побачити війну очима людей, які її зараз проживають”

Ден та Алекс зазначають: у такий спосіб намагаються допомагати  українцям на інформаційному фронті.

YouTube video player

Читайте також: Черкащанка Анастасія Ковальчук – чемпіонка Європи з боксу 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version