НовиниЧеркащанин допомагає будувати нові тіла в Америці

Черкащанин допомагає будувати нові тіла в Америці

-

- Advertisment -

Шляхом проб і помилок він пройшов шлях до багаторазового чемпіона з фітнесу і сьогодні допомагає будувати нові тіла клієнтам по всьому світу. Про те, як працюється та живеться в Америці, з черкащанином Олексієм Горішним говорив сайт vikka.ua.

До Маямі Олексій працював у Таїланді. В Америку привів інтерес, бо досі у Штатах не був. До нових країн черкащанин швидко пристосовується, а школа онлайн-тренувань дає можливість не прив’язуватися до одного місця.

Тренерством він займається уже близько десяти років. Свого часу виховував чемпіонів, зокрема підготував абсолютну чемпіонку України-2012 чемпіонку Європи-2012 і Кубка світу-2012 у номінації бікіні та абсолютного чемпіона України в категорії Mens Model Physique-2012 (модельний фітнес). Сьогодні працює з усіма, хто хоче змінити своє тіло.

"У ході занять під моїм керівництвом відбуваються приголомшливі трансформації: випрямляється постава, люди із зайвою вагою втрачають кілограми, а ті, яким бракує м’язової маси, набирають її, тіло стає більш струнким, міцним, м'язистим і привабливим", – обіцяє своїм клієнтам Олексій.

Через інтернет черкащанин консультує клієнтів з різних куточків планети, хоч наразі це здебільшого американці.

"Система роботи постійно удосконалюється. Під час консультації я ставлю низку питань і на основі отриманих відповідей розписую програму тренування, враховуючи антропометричні дані людини, і, звісно, програму харчування. Пояснюю, як треба займатися. Часом є і нереальні забаганки, однак моя задача полягає в тому, щоб допомогти поставити реальні цілі і досягти їх", – розповідає черкащанин.

У практиці черкащанина чимало кардинальних перетворень. Зокрема хлопцю, якому ніяк не вдавалося набрати вагу, за сім місяців тренувань та спеціального харчування все ж далися 20 кг.

"Він ніколи не міг набрати вагу, не кажучи вже про м’язову масу. При зрості 196 кг його вага навіть доходила до 70 кг. І після семи місяців роботи в залі та збалансованого харчування він важив уже 90 кг. При цьому на початку тренувань він навіть не вірив, що набере хоча б 10 кг. Цей приклад показує, що при грамотному підході за досить короткий період часу з цілковитого дистрофіка можна зліпити здорового хлопця з помірною кількістю м'язової маси і жиру", – зазначає Олексій.

Спортсмен зізнається, що велосипед не вигадував, тобто особливої методики не має. Результати залежать тільки від клієнта та його бажання працювати.

"Клієнти мають бути самі зацікавлені у власному вдосконаленні. Якщо мрієш всього досягти без особливих зусиль, лежачи на дивані і не любиш займатися фізичними вправами, то навряд чи нам по дорозі", – зазначає тренер.

Проте однієї мотивації до занять буде замало. Вправи ще й потрібно виконувати правильно, бо інакше ефекту від них не буде, а то й зашкодити здоров’ю можна. За словами Олексія, основною помилкою новачка у тренажерному залі є його переконаність у тому, що він усе знає. Мовляв, що тут складного, подивився, як вправи виконують інші і повторюй за ними.

"Знову ж таки новачки намагаються взяти занадто важку вагу, забуваючи про техніку виконання вправ. Вони не замислюються, що при такому підході навантаження розподіляється не на м’язи, а на суглоби і зв'язки. І рано чи пізно це може призвести до травми. На ентузіазмі новачки також тренуються задовго – по дві-три години. До цієї ж помилки можна зарахувати і щоденні відвідування залу. Так можуть тренуватися тільки дуже досвідчені спортсмени, які вміють відчувати свій організм", – зазначає спортсмен. 

Разом з тим, Олексій Горішний відзначає, що ставлення і підхід до занять спортом в українців та американців все ж різниться. Дається взнаки і рівень достатку громадян, і клімат країн.

"В Америці рівень життя значно вищий, тож люди можуть вкладати гроші у заняття спортом. Так, зокрема, окрім молоді у залах займається і чимало людей пенсійного віку. А враховуючи те, що Флорида – теплий штат, то спорт тут, як певний культ. Усі працюють над тілом, адже сховатися під теплим одягом не вдасться, навіть якщо дуже захочеш", – додає черкащанин.

Усі фото надані героєм публікації

Як повідомляв сайт vikka.ua, дітище черкаських програмістів оцінили в більше мільярда гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x