додому Новини Спорт Черкащани зіграють вдома матчі Вищої ліги

Черкащани зіграють вдома матчі Вищої ліги

0

Вже цього тижня "Черкаські Мавпи-2" проведуть домашні матчі чемпіонату України. 30-го листопада та 1-го грудня підопічні Олександра Ворони зіграють із "Дніпром-2". Про це повідомляє прес-служба БК.

Після двотижневої паузи, "Черкаські Мавпи-2" зіграють матчі Вищої ліги. Востаннє вдома команда грала місяць тому у кубку України. Цікаво, що останні матчі були саме проти "дніпрян". Дублери "Черкаських Мавп" і "Дніпра" зустрічалися на стадії 1/16 кубку України. Тоді двічі перемогу святкували дніпряни. Нині час реваншуватися. До цих матчів команди підходять зі змінами в складі. Так, на підвищення пішов лідер дубля "Дніпра", Ернесто Ткачук. Нині захисник захищає кольори суперлігового "Запоріжжя-ZOG".

Зміни і у "Мавпах-2". Клуб припинив співпрацю з Євгеном Криськом і підсилився форвардом Кирилом Панфіловим. Баскетболіст вже підписав контракт із командою й має дебютувати на черкаському майданчику.

Очікує матчів із "Дніпром" і керманич дубля, Олександр Ворона. Останнім часом тренер працював у штабі національної збірної України. Втім команда ретельно готувалася до чемпіонату. Тренер очікує максимальної віддачі від ножного баскетболіста.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" здобули "срібло" на Lavina Суперліги 3х3.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version