додому Новини Черкащина Черкащани здобули нагороди на чемпіонаті України зі стрільби з малокаліберної та пневматичної...

Черкащани здобули нагороди на чемпіонаті України зі стрільби з малокаліберної та пневматичної зброї (ФОТО)

0

Спортсмени Черкащини здобули нагороди відкритого чемпіонату України зі стрільби з малокаліберної зброї та командного зі стрільби з пневматичної зброї. Змагання проходили 1–7 липня у Львові. Про це у Facebook повідомляє управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

У чемпіонаті взяло участь 250 спортсменів з 20 команд 16 областей України. Збірна команда Черкаської області з кульової стрільби виборола 4 місце з 20 команд у загальнокомандному заліку.

У особистому заліку серед чоловіків Сергій Куліш здобув абсолютне чемпіонство у двох вправах: у фіналі стрільби лежачи серед 34 учасників та фіналі стрільби з трьох положень серед 31 учасника.

Серед жінок срібну медаль у фіналі стрільби з трьох положень (46 учасників) здобула Дарія Шаріпова.

Команда у складі С.Куліша, Д.Омельяненка та Я.Водоп’яна посіла 2 місце серед 8 команд у стрільбі з малокаліберної гвинтівки лежачи.

Жіноча команда у складі Д.Шаріпової, Н.Чепурної та Т.Тарасенко посіла 1 місце серед 12 команд у стрільбі стоячи.

У фіналі вправи ГП-50 – змішана командна вправа (до складу команди входить 1 чоловік та 1 жінка) серед 24 команд Сергій Куліш та Тетяна Тарасенко стали чемпіонами України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах стартував чемпіонат України зі стрільби з блочного лука.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version