НовиниЧеркащинаЧеркащани вибороли 5 нагород на чемпіонаті України

Черкащани вибороли 5 нагород на чемпіонаті України

-

- Advertisment -
Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих тривав у Луцьку 10-11 вересня. Про це повідомляє Відділення НОК України в Черкаській області.
Участь у змаганнях взяли спортсмени з різних регіонів країни, зокрема й атлети Черкащини, які вибороли низку нагород. Олексій Кирилін став чемпіоном з метання диска з результатом 52 метри 88 сантиметрів. Олексій є вихованцем Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву, представляє товариство «Динамо», є студентом Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Підготував спортсмена тренер Олександр Іваненко.
Тетяна Безшийко здобула срібну нагороду з бігу на 400 м з бар’єрами з результатом 1:00,33. Тетяна є вихованкою Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної Школи олімпійського резерву, представляє спортивне товариство «Динамо». Тренери спортсменки – Валерія Масляков та Алена Малюк.
Денис Нечипоренко також став срібним призером чемпіонату України з бігу на 400 м з бар’єрами з результатом 53,65 секунди. Денис є вихованцем Школи вищої спортивної майстерності м. Черкаси, представляє спортивне товариство «Динамо», а також є військовослужбовцем ЗСУ. Підготували спортсмена тренери Леонід Нечипоренко та Олена Нечипоренко.
Валерія Іваненко-Кириліна посіла третю сходинку з метання молоту з результатом 63 метри 26 сантиметрів. Валерія є вихованкою Школи вищої спортивної майстерності м. Черкаси, представляє товариство «Динамо», є студенткою Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Тренує спортсменку Олександр Іваненко.
Команда чоловіків у складі: Костянтин Кишкань, Денис Нечипоренко, Микола Стаднік, Ростислав Голубович – вибороли друге місце в естафеті 4х400 метрів.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Шполі прощатимуться з полеглим захисником

Сьогодні, 28 березня, Шпола готується зустріти «на щиті» Чорного Сергія Борисовича. Про це повідомляє пресслужба Шполянської міськради. Стрілець-санітар, старший солдат,...

Кіберполіцейські Черкас викрили шахрая, який ошукав людей на майже 14 тис. грн

Правоохоронці викрили черкащанина, який при спробі продажу дитячих іграшок та одягу в інтернеті вчинив шахрайські дії, ошукавши довірливих громадян...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x