НовиниКриміналЧеркащани у Києві торгували нелегальною зброєю

Черкащани у Києві торгували нелегальною зброєю

-

- Advertisment -
У Києві СБУ нейтралізувала злочинців із Черкащини. Про це повідомляє Служба безпеки України.
СБУ нейтралізувала два канали незаконного обігу зброї у столичному та центральному регіонах України. У ході контрдиверсійної «зачистки» столичного регіону співробітники Служби безпеки ліквідували два потужних канали нелегального переправлення бойових засобів ураження на територію Києва. Зокрема, затримано зловмисників, які спеціалізувались на незаконному збуті вогнепальної зброї, вибухівки та боєприпасів.
Серед вилученого у затриманих – арсенал бойових гранат з підривниками і автомати Калашникова з ящиками набоїв.
Так, у Києві нейтралізовано зловмисників, які є мешканцями Черкащини. За даними слідства, вони намагались продати в столиці партію засобів ураження. Своїх клієнтів підшукували через особисті зв’язки у кримінальних колах.
Під час обшуків у зловмисників вилучено: 12 бойових гранат, 6 пістолетів різних марок, гвинтівку, понад 270 набоїв різного калібру, комплектуючі до стрілецької зброї, понад 1,2 млн грн, одержаних злочинним шляхом.
Іншого зловмисника затримано на спробі прихованого переправлення озброєнь з одного з прифронтових районів сходу України.
За матеріалами Служби безпеки, вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозри та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
У межах кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин правопорушень і притягнення до відповідальності винних осіб.
Заходи з викриття і запобігання злочинам проводили співробітники Головного управління з протидії системним загрозам управлінню державою Служби безпеки спільно з підрозділами СБУ Вінницької області та слідчими Національної поліції за процесуального керівництва прокуратури.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x