додому Новини Черкащина Черкащани творчо і спортивно відфестивалили на "ШеFest" (ФОТО)

Черкащани творчо і спортивно відфестивалили на "ШеFest" (ФОТО)

0

Днями в селі Моринці Звенигородського району відбувся щорічний фестиваль, спрямований на патріотичне виховання молоді та популяризацію краю Тараса Шевченка, "ШеFest". Про це інформує пресслужба управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, за підтримки якого провели захід.

Гасло цьогорічного фестивалю – "Під вільним небом!", бо воля – це головний наш здобуток який не можна втрачати!

На території фестивалю було чимало локацій різної тематики, зокрема, на Просвітницькій галявині відбулися гутірки з відомим казкарем Сашком Лірником, письменником Василем Шклярем, режисером та актором Богданом Бенюком, музичні виступи гуртів "Сонце в кишені", "Джулай 8", лекції, поетичний Ше.Батл, благодійний Ше.Аукціон, презентація книжки та фільму "Тарас. Повернення" та багато іншого.

Для дітей підготували показовий виступ від дитячої студії козацьких бойових мистецтв, майстер-класи з дитячого малюнку, володіння шаблею та списом, художні майстер-класи тощо.

Гості та учасники заходу мали змогу відвідати екскурсії, майстер-класи з хенд-мейду, виставки народних майстрів і художників, а також насолодитися виступами сучасних українських гуртів.

Вперше цього року відбулися командні змагання патріотичного спрямування для молоді, "ШЕ.GAMES" на підтримку здорового способу життя.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах визначили переможців четвертого фестивалю "КіноШот".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version