НовиниЧеркащани скоро читатимуть на будинках нові назви вулиць

Черкащани скоро читатимуть на будинках нові назви вулиць

-

- Advertisment -

У Черкасах таблички з новими назвами вулиць уже замовлені, і скоро вже з’являться на будинках міста, повідомляє УНН-Центр.

"Таблички з назвами вулиць мінятимуть СУБи, які обслуговують ці мікрорайони. Наскільки мені відомо, усі три СУБи Черкас вже замовили 90% потрібних табличок. У приватному секторі кожен господар має сам подбати про те, щоб замінити чи встановити табличку з новою назвою вулиці, на якій він живе. А в ОСББ відповідальність за це покладається на керівництво ОСББ", – запевнив заступник директора департаменту ЖКК Черкаської міської ради Андрій Наумчук.

Недемонтовані пам’ятні дошки, які підпадають під закон про декомунізацію, мусять демонтувати власники будинків. Приміром, на будинку по вул.Хрещатик, 195, більш відомого у місцевих жителів як будинок ДОСААФ, досі висить дошка, яка повідомляє містянам і туристам, що ця вулиця названа на честь Сергія Кірова, "видатного члена Комуністичної партії та радянського діяча", хоча вулицю перейменовано в числі перших — на Свято-Троїцьку. За словами Андрій Наумчука, дошку мають зняти власники будинку, а цей будинок — не житловий (тобто, за нього не відповідають СУБи) і це не комунальна власність міста.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах ще 14 вулицям змінили назви.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Освітяни Черкащини провели науковий бульвар (ВІДЕО)

Наука — це цікаво. Під таким гаслом освітяни Черкащини провели науковий бульвар. Організував захід Черкаський обласний інститут післядипломної освіти...

На Черкащині розпочався купальний сезон – Гідрометцентр

Погода Черкащини зупинилася на відмітці «сонячно сухо та комфортно». П’яту добу температурний фон відповідає середині літа, в обідню пору...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x