додому Новини Черкаси Черкащани просять зробити розмітку і встановити лежачого поліцейського

Черкащани просять зробити розмітку і встановити лежачого поліцейського

0

Жителі Черкас просять нанести розмітку на одній із вулиць міста, а на іншій – встановити лежачий поліцейський. Петиції із такими вимогами зареєстровані на сайті Черкаської міської ради.

Автор першої петиції Наталія Лещенко просить нанести розмітку з круговим рухом біля Літака. “Дане перехрестя часто дуже завантажене і дуже незручно його проїжджати без розмітки. Також відсутність розмітки збільшує ймовірність ДТП», – написала вона. Підтримати петицію можна, зайшовши за посиланням.

Інший черкащанин через петицію просить обладнати лежачій поліцейській на пішохідному переході по вулиці Руставі перед кінцевою зупинкою громадського транспорту та після нього, між ЖК “Вишневий” та супермаркетом. Щоб підтримати петиції, зайдіть за посиланням і проголосуйте.

Однак депутат Черкаської міської ради Катерина Холупняк, яка опікується Південно-Західним районом, отримала відповідь від міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. У відповіді зазначено, що встановити лежачий поліцейський по вулиці Руставі не можливо, адже вона є магістральною.

Щоб петиції розглядали депутати Черкаської міської ради на своєму засіданні, протягом одного місяця вони мають набрати понад 500 голосів.

Як повідомляв сайт vikka.ua

  • Працівники комунального підприємства «Благоустрій» нині активно викошують високу траву, бур’яни та амброзію. Комунальники говорять, що згідно з Правилами утримання зелених насаджень у населених пунктах України газони, розташовані, зокрема, вздовж доріг, потребують скошування 2-3 рази на рік.
  • Храм Миколая Чудотворця ПЦУ, що розташований на площі 700- річчя, збирає гроші на покупку автомобіля для українських військових. З потребою в автівці до священиків звернувся прихожанин, який нині на фронті. Захисникам країни потрібен пікап для виконання задач на фронті.

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version