НовиниЧеркащани просять перевірити законність здорожчання хліба в області (документ)

Черкащани просять перевірити законність здорожчання хліба в області (документ)

-

- Advertisment -

Черкаська обласна організація партії "УДАР" просить Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України перевірити, чим вмотивоване подорожчання хлібобулочних виробів в області. Таке звернення "УДАРівці" вже направили голові територіального відділення, повідомляє прес-служба обласної організації.

"Ми спостерігаємо чергове зростання ціни на хліб, і це попри запевнення влади, що в області вдосталь запасів пшениці, – говорить керівник Черкаської обласної організації партії "УДАР", голова фракції "УДАР" у Черкаській міській раді Сергій Кудактін. – Ціна на хліб зросла як у місті, так і по області. І немає жодних гарантій, що наступного місяця хліб знову не подорожчає".

В "УДАРі" переконані, що нинішні ціни на хлібобулочні вироби потрібно ретельно промоніторити. Варто з’ясувати, чим вмотивоване їхнє зростання.

"Таку функцію, на мою думку, мала б виконувати інспекція контролю за цінами. Але наскільки мені відомо, вона перебуває на стадії ліквідації, – зазначає Сергій Кудактін. – Тому ми й звертаємося до територіального відділення Антимонопольного відділення. Просимо їх перевірити, чи обґрунтоване та чи законне зростання ціни на хліб. Бо ж якщо вартість хліба зростатиме й надалі, це може призвести до соціального вибуху серед населення".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині патрульні виявили водія BMW з підробленими документами

На автодорозі М-05 Київ — Одеса поліцейські зупинили автомобіль BMW 740D за порушення ПДР, а саме перевищення швидкості. Про...

У деяких черкасців може текти зелена вода з кранів

У Південно-Західному районі планується проведення перевірки щільності водопідігрівачів у ніч з 1 на 2 травня. Ці роботи можуть призвести...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x