додому Новини Черкащани просять Генпрокурора повернути їм Театральний сквер (ФОТО, ВІДЕО)

Черкащани просять Генпрокурора повернути їм Театральний сквер (ФОТО, ВІДЕО)

0

Черкащани, що прийшли на мітинг проти забудови, звернуться до Генерального прокурора України Віктора Шокіна щодо забудови за драмтеатром.

На акцію станом на 16:30 зібралося близько сотні людей. Зокрема, активісти, журналісти, працівники театру та жителі будинку, що розташований біля театру.

Як повідомив в. о. художнього керівника театру Сергій Проскурня, черкащани обурені, що у 2008 році міська рада попереднього скликання віддала в оренду на 49 років Театральний сквер. Опісля його викупили для зведення ТРЦ "Фонтан-сіті", а тепер – 12-поверхівки.

Черкащани просять повернути їм сквер та зупинити будівництво, оскільки воно є незаконним.

Окреме звернення підписали члени колективу театру.

"Ми стурбовані будівництвом. Протягом останніх тижнів потужні машини та агрегати руйнують покладений ще у 2010 році під паркінг фундамент. У котлован, що збільшується щодня, постійно завозять пісок, який трамбують спеціальними пристроями, від яких будівля театру постійно здригається і вібрує", – йдеться у зверненні колективу.

З таким же проханням люди звернулися до міського голови Сергія Одарича. Якщо влада не відреагує, люди "залишають за собою право вимагати відставку міської ради".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version