додому Новини Черкащина Черкащани підписали петицію проти забудови набережної Дніпра

Черкащани підписали петицію проти забудови набережної Дніпра

0

Громаду міста Черкаси обурює ситуація, яка склалася щодо виконання рішення Черкаської міської ради "Про розгляд електронної петиції щодо мораторію на забудову Соснівки до створення стратегії рекреаційних зон в місті Черкаси". Місцеві жителі 12 липня офіційно звернулися до депутатів щодо припинення забудови набережної Дніпра.

"Ми категорично не згодні з тим, що дорогоцінна територія, яка належить нам, по шматочку відходить нечесним на руку ділкам та теперішнім владцям і їхнім родичам: приватне підприємство "Інвестиційно-будівельна компанія "БУДГАРАНТ"" на підставі рішення Черкаської міської ради отримало в оренду земельну ділянку на перехресті вул.Козацької та вул.Г.Дніпра, загальною площею 3,4607га. За функціональним використанням земельні ділянки відносяться до земель рекреаційного призначення.

Забудова, яку нині пропонують, взагалі остаточно знищить рекреаційну зону, якої майже не залишилось", – йдеться у петиції.

Жителі вимагають від депутатів міської влади:

1. Припинити дерибан їхньої землі та дотримуватися закону України;
2. Анулювати рішення Черкаської міської ради;
3. Розірвати договір оренди землі між Черкаською міською радою та приватним підприємством "Інвестиційно-будівельна компанія "БУДГАРАНТ"";
4. Скасувати містобудівні умови і обмеження;
5. Звернутися до правоохоронних органів провести слідчі дії по факту порушення закону України та корупційних дії посадових осіб причетних до цього беззаконня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани самотужки затримали крадія.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version