додому Новини Черкащина Черкащани отримують закордонні паспорти без затримок

Черкащани отримують закордонні паспорти без затримок

0

Черкащани отримують закордонні паспорти без затримок, адже чергу на персоналізацію документів на Поліграфкомбінаті "Україна" ліквідовано. Документи видаються у встановлені законодавством строки – протягом 7 та 20 робочих днів залежно від суми оплаченого адміністративного збору. Про це інформує прес-служба Управління ДМС України в Черкаській області.

Черкащанам, які подали заяви на оформлення закордонного паспорта та з моменту оформлення пройшло 7 або 20 робочих днів (якщо подавали в терміновому чи в регламентному порядку) необхідно прийти до підрозділу міграційної служби з паспортом громадянина України, свідоцтвом про народження (для дітей), паспортом громадянина України для виїзду за кордон (у разі оформлення другого діючого закордонного паспорта) задля отримання нового біометричного документа для виїзду за кордон.

Запис до електронної черги для отримання готового закордонного паспорта – не потрібен.

Нагадуємо, що на Черкащині подати заяву на оформлення закордонного паспорта можливо у 22 підрозділах Управління ДМС України в Черкаській області, ЦНАП Білозірської ОТГ та центрі обслуговування громадян "Паспортний сервіс".

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція в Черкасах піймала чоловіка з документами "ДНР".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version