НовиниСпортЧеркащани отримали призові місця на чемпіонаті України з морського...

Черкащани отримали призові місця на чемпіонаті України з морського багатоборства (ФОТО)

-

- Advertisment -

14–19 липня в Черкасах відбулись змагання чемпіонату України з морського багатоборства (п’ятиборства) серед чоловіків, чемпіонату України з морського багатоборства серед юнаків старшої вікової групи, чемпіонату України з веслування на ялах серед юнаків старшої вікової групи та чемпіонату України з веслування на шлюпках серед чоловіків. Спортсмени Черкащини здобули нагороди і в особистому, і в командних заліках. Про це у Facebook повідомляє управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

За нагороди чемпіонату змагались 10 чоловічих і 5 юнацьких команд (загалом 105 спортсменів). На змагання до Черкас приїхали команди із Івано-Франківської, Волинської, Херсонської, Тернопільської, Донецької, Київської, Дніпропетровської, Черкаської областей та м. Київ.

Привітали спортсменів, вручили медалі та дипломи: заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, майстер спорту з веслування Катерина Коваленко; голова відділення НОК України в Черкаській області, президент федерації з триатлону, майстер спорту з триатлону та майстер спорту з морського багатоборства Андрій Більда; заслужений працівник фізичної культури і спорту, суддя національної категорії, краєзнавець, автор історико-краєзнавчого нарису "Лицарі п’яти якостей" Василь Страшевич; головний суддя змагань Сергій Каданцев.

У змаганнях чемпіонату України з морського багатоборства серед юнаків старшої вікової групи команда Черкаської області виборола перше загальнокомандне місце. У особистому заліку I місце отримав Єгор Новохатько.

У змаганнях чемпіонату України з морського багатоборства (п’ятиборства) серед чоловіків команда Черкаської області також  виборола перше загальнокомандне місце.
У особистому заліку I місце дісталось Віталію Снесару.

За результатами змагань з веслування на шлюпках серед чоловіків команда Черкаської області виборола друге загальнокомандне місце.

За результатами змагань з веслування на ялах серед юнаків старшої вікової групи команда Черкаської області виборола перше загальнокомандне місце, команда Черкаської області (КПНЗ "Юний моряк") здобула третє загальнокомандне місце.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська спортсменка виборола "золото" чемпіонату Європи зі стрільби.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x