додому Новини Черкащина Черкащани мають можливість отримати від держави гроші на власний бізнес 

Черкащани мають можливість отримати від держави гроші на власний бізнес 

0
грант бізнес

На початку лютого стартувала перша у 2023 році хвиля подачі заяв на отримання мікрогранту для підприємців у межах урядової програми єРобота. Прийом документів по першій хвилі триватиме до 12 лютого. Про це повідомляють на сайті Черкаської ОВА

грант бізнес

Надіслати заявку щодо отримання гранту на створення або розвиток власного бізнесу потрібно через портал Дія.

У Черкаському обласному центрі зайнятості повідомляють, що відповідно до програми «єРобота» з 1 липня по 12 грудня 2022 року 52 учасники уже отримали грантові виплати та розвивають власну справу на Черкащині. Примітно, що серед учасників 12 внутрішньо переміщених осіб.

Переможці отримали гранти на загальну суму в майже 12 млн. грн. Середній розмір гранту склав 232 тисячі гривень.

У рамках умов програми, грантери працевлаштували 28 людей на новостворені робочі місця.

Серед заявок: розширення або відкриття закладів громадського харчування, хостелу, магазинів непродовольчих товарів, медичних центрів та кав’ярень, швейного виробництва, різних сервісів, а також послуги у сфері краси тощо.

За рахунок грантових коштів учасники придбали обладнання, сировину, матеріали, програмне забезпечення, оплатили оренду, послуги маркетингу та реклами тощо.

Додаткову інформацію щодо умов отримання мікрогранту можна дізнатися у відділі сприяння зайнятості Черкаського ОЦЗ за тел. 0472-63-79-90, або 0931617861.

Довідково: проєкт «Грант на власну справу» стартував 1 липня минулого року та є однією з програм єРоботи. За цією програмою можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу у розмірі від 50 до 250 тисяч гривень. Обов’язковою умовою є створення нових робочих місць протягом 6 місяців з дня отримання коштів.

Читайте також:

У Черкасах здають в оренду підвал, де 120 років тому «крутили» кіно

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version