НовиниЧеркащани масово пересіли на велосипеди (ФОТО)

Черкащани масово пересіли на велосипеди (ФОТО)

-

- Advertisment -

Півтисячі золотонісців сіли 16 квітня на велосипеди. На своїх залізних конях вони долали дистанцію у 13 кілометрів, в рамках міського патріотичного велозаїзду єдності, що проходить в Золотоноші другий рік поспіль. Про це інформує "ПроВсе".

Із самого ранку в центрі Золотоноші масове скупчення дітей, молоді, дорослих та навіть людей старшого віку. Всі – із велосипедами. А дехто приїхав на роверах навіть цілими родинами. У суботній ранок золотонісці залюбки проміняли домашні клопоти на міський пробіг на велосипедах. До того ж такий захід мав ще й благодійну мету – під час реєстрації кожний учасник символічно вкидав 5 гривень у скриньку для збору коштів на пам’ятник АТОвцям.

Фото provce.ck.ua

Фото provce.ck.ua

Педагог Ольга Руденко на заїзді разом із колегами із санаторної школи-інтернату. Жінка каже, що 13-кілометрова дистанція їй нестрашна, бо ж у теплу пору року велосипед для неї незамінний помічник. Тож і окрема фізична підготовка перед заїздом не знадобилася.

– Велосипедом їжджу дуже часто, навіть буває, що і на роботу на ньому добираюся, – зазначає жінка. – Відверто кажучи, я навіть і не знаю, який кілометраж у сьогоднішньому маршруті. Але сили точно будуть. Не даремно ж я і колеса підкачала, і сидіння краще підлаштувала, і навіть помила свій транспорт.

Фото provce.ck.ua

Фото provce.ck.ua

Серед велосипедистів і міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський. Для сьогоднішнього заїзду він спеціально придбав ровера. Минулого року, уточнює Віталій Войцехівський, їхав на позиченому.
Разом зі своїми заступниками Віталій Войцехівський їхав наприкінці колони, а в перших рядах була місцева молодь. Серед них і 18-річний Дмитро Шакун.  Хлопець вже давно вирішив, що подолати дистанцію має одним з перших.

– Недаремно у мене двічі на день -вранці та увечері – велопробіжки були. Їздив 5-6 кілометрів, – зазначає Дмитро, але і зізнається, що останні 500 метрів сьогоднішньої дистанції навіть йому далися важкувато. –  Такі змагання дуже потрібні, бо багато молоді взагалі не розуміє користі від ровера.

Фото provce.ck.ua

Не пас задніх і найстарший учасник золотоніського марафону 67-річний Василь Піскун. Чоловік переконує, що крутити педалі йому було зовсім не важко, тим паче, що поруч їхала ще й 10-ріна внучка.

– Ми були серед перших рядів. Внучці порад ніяких не давав, адже вона й сама досить добре керує велосипедом, – ділиться враженнями від дистанції чоловік.

Фото provce.ck.ua

Після такого заїзду можна сподіватися, що велолюбителів у Золотоноші стане значно більше.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці пересядуть на велосипеди заради популяризації велотранспорту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаському ЦНАПі представили нові художні виставки

У Черкаському ЦНАПі діє арт-простір, де обдаровані черкасці мають можливість презентувати свої роботи. Днями у закладі представили дві нові...

Їхав, упав, поскаржився на поліцію: на черкащанина відкрили справу за неправдиве повідомлення

Черкащанин звернувся зі скаргою на працівників поліції. Перевірка встановила, що він здійснив неправдиве повідомлення на спецлінію 102 через образу...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x