НовиниЧеркащани майстрували сніговичків для порятунку онкохворого Андрійка (ФОТО, ВІДЕО)

Черкащани майстрували сніговичків для порятунку онкохворого Андрійка (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

200 сніговичків виготовили черкащани 13 грудня в кінотеатрі "Україна" . Небайдужі містяни взяли участь в акції на підтримку маленького онкохворого хлопчика Андрійка Семиліта.

Він та його родина стали відомими завдяки винахідливому способу, яким вони збирають кошти на лікування. Мама із сином власноруч виготовляли іграшки-сніговички та дарували їх за благодійну допомогу. Історія маленького черкащанина, що так цілеспрямовано бореться за своє життя, настільки вразила суспільство, що люди почали замовляти більше іграшок, ніж родина в змозі виготовити.

Facebook / Nataliya Tkachenko

Черкащани вирішили прийти на допомогу Андрійкові  і організували акцію. Символічним стало те, що сниговичків виготовляли  в день святого апостола Андрія Первозваного і підтримати хлопчика прийшло чимало дітей.

Facebook / Nataliya Tkachenko

"Кожна дитина забрала сніговичка, котрий її сподобався, чи того, що сама виготовила. 2 сніговичка залишилося під ялинкою для дітей воїнів АТО, ще дві іграшки купили відвідувачі кінотеатру", – зазначила на свої сторінці у Facebook одна із організаторів акції Наталія Ткаченко.

Facebook / Nataliya Tkachenko

Вона також підкреслила, що всі іграшки вийшли дуже різними в залежності від задуму та фантазії авторів. "У нас вийшли сніговички "хлопчики", "дівчата", "в окулярах", "джентльмени з моноклем", з сердечком, з бородою і навіть "черепашка-ніндзя", – радіє волонтер. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Уманщині може бути чутно звуки вибухів

Сьогодні, 6 травня, на території Уманщини місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

У Черкасах стартував проєкт «Моя родина – територія любові»

У дошкільних навчальних закладах міста розпочали серію родинних заходів «Моя родина - територія любові». Цей соціальний проєкт організовує Служба...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x