додому Новини Черкащина Черкащанці, яка збила насмерть пенсіонерку й протаранила кілька автівок, досі не оголосили...

Черкащанці, яка збила насмерть пенсіонерку й протаранила кілька автівок, досі не оголосили про підозру

0

74-річній Валентині Артюх, що 12 липня спричинила смертельне ДТП в центрі міста, досі не оголошено про підозру. Про це повідомляє "Інфоміст".

За словами прес-секретаря прокуратури області Світлана Андрейченко, винуватиці ДТП про підозру ще не повідомлено, відповідно на сьогодні запобіжний захід не обрано.

Водночас прокурор Антон Греков повідомив, що на сьогодні немає достатніх доказів для оголошення підозри.

"Завжди проводиться комплекс відповідних експертиз, після чого приймається рішення про оголошення або не оголошення підозри. Експертиза вже призначена, і за її результатами відповідно буде прийняте рішення", – сказав прокурор.

Зазначимо, в кінці липня повідомлялося, що Артюх не оголошено підозру, оскільки вона нібито перебуває на лікарняному. Чи станом на сьогодні пані Валентина вийшла з лікарні, прокурор не знає.

Нагадаємо, Валентина Артюх, яка свого часу працювала проректором в ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 12 липня неподалік базару в обласному центрі збила насмерть своїм автомобілем "Сузукі" пенсіонерку й протаранила ще кілька припаркованих авто. Свою вину заперечувала. Відразу після аварії її госпіталізували.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за смертельну ДТП колишній проректорці ЧНУ досі не оголосили підозру.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version