НовиниЧеркащинаЧеркащанам, які обікрали магазин на 7 тисяч гривень, повідомили...

Черкащанам, які обікрали магазин на 7 тисяч гривень, повідомили про підозру

-

- Advertisment -

Черкаські правоохоронці оголосили про підозру двом крадіям. Ними виявились черкащани 26 та 37 років, які з магазину викрали будівельні та монтажні матеріали на суму близько 7 000 гривень. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

До поліції звернувся 31-річний приватний підприємець та повідомив про крадіжку. Він розповів, що в магазині проводить будівельні роботи. Вночі з приміщення невідомі особи викрали близько 50-ти метрів мідного кабелю, п’ять дверних замків та два балони монтажної піни на загальну суму близько 7 тисяч гривень.

Через декілька годин зловмисники з викраденим були затримані працівниками патрульної поліції біля одного із ринків міста та були доставлені до Черкаського відділу поліції. Один зловмисник раніше вже був притягнутий до кримінальної відповідальності. Слідчі з’ясували, що викрадені предмети чоловіки намагалися продати на ринку перехожим по дешевій ціні.

Речові докази вилучено. Слідчим відділом Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Одному із зловмисників обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, іншому – домашній арешт. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, заради розваги компанія молодих людей обікрала ресторан у Черкасах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x