НовиниЧеркащанам пропонують відпочинок у парках, незважаючи на похолодання

Черкащанам пропонують відпочинок у парках, незважаючи на похолодання

-

- Advertisment -

Зі зниженням температури повітря у парках проводиться все менше заходів, але це не привід не гуляти зеленими зонами міста. КП "Дирекція парків" запрошує черкащан провести час із користю і пропонує перелік місць, де можна активно відпочити.

Нині добігає кінця жовтень, а це означає, що черкащани мають останню можливість покататися на атракціонах у парках "Сосновий бір" та "Перемога". Уже з початку листопада їх буде вимкнено.

Продовжить роботу навіть у невеликий мороз тільки карусель у парку "Сосновий бір".

Для дітей у парках облаштовані ігрові майданчики. Тут малеча зможе покататися на гойдалках, підкорити драбинки та позмагатися з однолітками на дитячих спортивних комплексах.

У парку "Сосновий бір" охочі зможуть випробувати себе на трасі "Манкі форест". Новий комплекс створили на місці старої траси "Робін Гуд", яку повністю розібрали. "Манкі форест" має два маршрути: сімейний та дитячий.

Для любителів спорту в парках є майданчики для занять. Найспортивнішою зеленою зоною можна назвати парк Хіміків. Тут на відвідувачів чекають вуличні тренажери, бігові доріжки та футбольне поле.

Для любителів швидкості та шалених емоцій у черкаському Річковому порту на Набережній діє єдиний в області Картинг-клуб. Сісти за кермо карта можуть як дорослі, так і діти зростом понад 1 метр 20 см.

Закохані можуть не просто прогулятися. У парку "Сосновий бір" усі охочі зможуть повісити замочок чи стрічки на дерево Кохання, щоб стосунки були міцними та щасливими.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують відвідати таємничі екскурсії на Halloween.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x