НовиниЧеркащинаЧеркащанам продовжили термін подачі заявок на монетизацію субсидій

Черкащанам продовжили термін подачі заявок на монетизацію субсидій

-

- Advertisment -

Кабінет Міністрів України прийняв постанову "Про внесення змін до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива". Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

"Постановою передбачається подовження терміну подачі заяв до 1 листопада цього року, якщо така заява не була подана до 1 вересня через незалежні від одержувача причини. Це допоможе громадянам реалізувати своє законне право на отримання виплат", – заявив Міністр соціальної політики України Андрій Рева.

Станом на сьогодні, субсидія не призначається на наступний період за наявності простроченої понад два місяці заборгованості за оплати послуг, поки вона не буде погашена або поки не буде укладено договір про її реструктуризацію.

Проте існують випадки, коли громадяни оскаржують у суді виставлену надавачем послуги суму заборгованості і тому відмовляються сплачувати відповідні кошти та укладати договір реструктуризації.

"Зазначеною постановою встановлюється, що до винесення рішення суду по суті, розмір заборгованості, що оскаржується, не береться до уваги, а субсидія перепризначається на наступний опалювальний період", – підкреслив Андрій Рева.

Як повідомляв vikka.ua, черкасців закликають активізуватися з монетизацією невикористаної субсидії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x