додому Новини Черкащанам пояснили, чому в області такі погані дороги

Черкащанам пояснили, чому в області такі погані дороги

0

Дороги в області перебувають у катастрофічному стані, а наслідків озвучених ремонтів майже не помітно. Про це заявила під час круглого столу на тему стану доріг в області депутатка облради Наталія Старікова.

Не тішить і статистика: завдяки незалежним оцінкам автомобілістів та небайдужих громадян зараз Черкаси займають перше місце за рейтингом найбільших міст України із найгіршою якістю доріг – 45,71 % доріг обласного центру у критичному стані. Не краща ситуація й по Черкащині загалом, де зношеність покриття сягає близько 80 %, повідомляє прес-служба обласної ради.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Андрія Мартинюка та заступника начальника з фінансово-економічних питань Романа Швидкого, головними причинами критичної ситуації з дорогами є щорічне зменшення обсягів фінансування ремонтних робіт, зношеність покриття й непристосованість його до проїзду сучасного високотоннажного автотранспорту, а також погана якість ремонту доріг недобросовісними підрядниками.

Згідно з розпорядженням голови обласної ради Валентини Коваленко, на сесії облради, що відбудеться 28 серпня, депутати розглянуть і питання доріг.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version