додому Новини Черкащанам покажуть унікальні раритетні фотодокументи

Черкащанам покажуть унікальні раритетні фотодокументи

0

Раритетні фотодокументи, пов’язані з вірменською історією, покажуть у Черкаському обласному краєзнавчому музеї. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

На експозиції, присвяченій сотій річниці геноциду вірмен, можна буде ознайомитися з унікальними фотографіями, зробленими очевидцями геноциду та такими, що є частиною архівного фонду Конгресу США.

На фотокартках – людські долі та історичні моменти столітньої давнини. У програмі презентації також міні-лекція від історика та показ тематичного документального фільму.

"Насправді війни і геноциди починаються у головах людей, – говорить голова Черкаської обласної вірменської громади "Арарат", депутат Черкаської міської ради Армен Акопян. – Тому ми маємо виховувати в собі толерантність і повагу один до одного. Надто ж зараз, у часи, коли в Україні гинуть люди. А стати терпимішими один до одного зможемо, роблячи висновки з історії".

Захід відбудеться у п’ятницю, 24-го квітня, у приміщенні Черкаського обласного краєзнавчого музею. Початок о 14 годині. Виставка триватиме до 30 квітня.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version