додому Новини Черкаси Черкащан запрошують на пляжну вечірку

Черкащан запрошують на пляжну вечірку

0

Вже найближчої п’ятниці, 4 червня, на пляжі «Митницький» відбудеться вечірка «ALOHA, Summer!». На дійство запрошують усіх охочих.

Про це повідомляє пресслужба департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

У межах івенту відомий черкаський тренер соціальної латини Антон Ткалич проведе майстер-клас із танцю «регетон», а також усі присутні зможуть насолодитися електронною музикою від DJ-проєкту Digital Rhythmic. Усе – безкоштовно, але з проханням до відвідувачів дотримуватися карантинних норм.

Зазначимо, що традицію пляжних вечірок на Черкаській SUP-станції започаткували торік. Тоді просто неба на пляжі відвідувачі заходів танцювали бачату, переглядали фільм «Мої думки тихі» й мали нагоду послухати виступи черкаських музикантів. Цьогоріч літню програму обіцяють ще урізноманітнити, але зберегти традиції душевних тематичних івентів просто неба.

«Ми запланували вже і виставку картин та майстер-клас із інтуїтивного малювання, і презентацію сольної програми відомого митця, однак почати літо кортить максимально весело, яскраво і драйвово. Тож для першої вечірки сезону 2021 ми обрали формат, який запалить і надихне присутніх на активний літній відпочинок. Тому також просимо охочих відвідати вечірку приходити у яскравому одязі та з гарним настроєм», – зауважує співавторка проєкту «Cherkasy SUP Station-Event», PR-менеджерка Dnipro SUP Team Анна Сакун.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах перевірили готовність пляжів до нового сезону.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version