додому Новини Черкащина Черкащан запрошують на "Фестиваль нескореної нації"

Черкащан запрошують на "Фестиваль нескореної нації"

0

У Холодному Яру з 6 по 8 липня буде проходити "Фестиваль нескореної нації". Його мета − не лише ознайомити із якісною та змістовною українською музикою, а й просвітницька: учасники матимуть змогу поспілкуватися з письменниками, подискутувати з лідерами громадської думки, зустрітися із учасниками бойових дій.

На великій сцені фестивалю виступатимуть українські гурти: "Кому Вниз", "Тінь Сонця", "ОТ VINTA", "Чумацький Шлях", "КАРНА", Tapolsky, "Гуляйгород GG", "MniShek", "Motanka", "КораЛЛі", "В Моїй Голові", Руслана Лоцман та інші.

На Гутірковому майданчику учасники фестивалю матимуть можливість поспілкуватися із цікавими особистостями: Лесею Горліс-Горською, Василем Шкляром, Олегом Тягнибоком, Андрієм Тарасенком, Андрієм Білецьким, В’ячеславом Кириленком, Ларисою Ніцой, Юрієм Ткаченком, Валерієм Маснюком, Юрієм Руфом, Іриною Фаріон, Євгеном Карасем, Вогнеславом Змійовичем, Дмитром Ярошем, Юрієм Журавлем, Сергієм Мерчуком, Миколою Величковичем, Юрієм Сиротюком, Ігорем Гузем, Олегом Куциним та іншими.

"Фестиваль нескореної Nації Холодний Яр" безкоштовний, однак на заході відбуватиметься благодійний збір коштів з метою придбання тренажера для реабілітаційного центру Братів Кузьміних для учасників бойових дій.

Для комфортного проживання у наметовому містечку фестивалю передбачені питна вода, дрова, душі, туалети. Вживання алкоголю на фестивалі категорично заборонено.

Захід проходитиме у селі Грушківка, Кам’янського району. Про те, як дістатися на фестиваль та інші організаційні питання можна дізнатися на сторінці "Фестивалю нескореної Nації Холодний Яр" у Facebook та на сайті.

Так, 6 липня з 9 ранку по 13 годину дня буде приїзд учасників, таборування в наметовому містечку, після чого стартує відкриття першого фестивального дня. З 10 по 19 годину працюватимуть виставки від Українського інституту національної пам’яті, до 18 години вечора проходитимуть велосипедні екскурсії. Також, першого дня з 13 по 19 годину будуть функціювати ярмарки майстрів, до 17 години будуть спортивні заходи.

З 13 по 15 годину очікуються майстер-класи від народних майстрів, до 18 години гості зможуть порелаксувати на спеціальній галявині для учасників російсько-української війни. З 14 по 18.00 годину працюватиме дитячий майданчик та гутіркова галявина. На завершення з 19 по 23 годину буде проходити музична частина фестивалю, під час якої виступлять Руслана Лоцман, Motanka, "От Вінта!" та Dj Tapolsky.

Наступного дня вже о 10 ранку буде відкриття другого фестивального дня. До 14 години проходитимуть екскурсії "Холодним яром", до 15 години відбудуться спортивні змагання, показові виступи, майстер-класи з різних видів спорту. Також з 10 ранку до 18 години вечора проводитимуться велосипедні екскурсії. До 19 години вечора діятимуть виставки від Українського інституту національної пам’яті, також функціюватимуть функціонування ярмарки майстрів.

Окрім цього з 13 по 18 годину буде працювати релакс-галявина для учасників російсько-української війни, до 19 години працюватиме дитячий майданчик.

З 12 по 15 годину пройдуть майстер-класи від народних майстрів, із 13 по 18.30 діятиме гутіркова галявина. На завершення другого дня перед учасниками виступлять музичні виконавці: "В моїй голові", "Спека", "КораЛЛі", "Чумацький Шлях", "Тінь Сонця".

8 липня з 10 години відбудеться відкриття третього фестивального дня. Потім програма буде такою ж, як і другого дня. Проте 19:00 до 23:00 під час музичної частини виступлять MniShek, Гуляйгород GG, КАРНА, Кому Вниз. О 23:00 відбудеться завершальна ватра

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасців запрошують разом відзначити найзагадковіше свято літа.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version