НовиниЧеркащинаЧеркащан запрошують на благодійний аукціон для порятунку життя трирічної...

Черкащан запрошують на благодійний аукціон для порятунку життя трирічної дівчинки (ЛОТИ)

-

- Advertisment -

У вівторок, 21 листопада черкащани отримають чудову нагоду гарно провести вечір, зробити добру справу та врятувати життя дитині. Йдеться про черкащанку Діану Батій. Дівчинці всього три, а вона вже раз майже здолала нейробластому заочеревного простору(4-ої стадії). Втім, у жовтні хвороба повернулася. Діана терміново потребує трансплантації кісткового мозку. Її вартість майже 200 тисяч євро. Суму потрібно зібрати за лічені тижні. Самотужки батьки не впораються, а от разом – ми сила! Лоти, що ми вам пропонуємо, з’їхалися до нас з усієї України. Від музикантів, мандрівників та шоуменів до найкращих телеканалів. До порятунку нашої Діанки долучилися всі. Тепер – справа за вами.

Аукціон відбудеться 21.11 о 18:30 у Черкаському обласному художньому музеї.

Із першими трьома лотами, які будуть виставлені на аукціоні, ми ознайомили наших читачів напередодні. Тепер пропонуємо для ознайомлення наступні три лоти.

Лот від фотографа Ігоря Єфімова

Персональна фотосесія від маестро фотографії – Ігоря Єфімова. Лише він може розкрити ваше справжнє обличчя та перевтілити світлину на витвір мистецтва. Ексклюзивна осінньо-зимова фотосесія у таємничій локації лише для власника лота.

Лот від автора програми "Світ навиворіт" Дмитра Комарова

Дмитро Комаров не пошкодував для нашого аукціону капелюха з однієї з найбільших експедицій. До всього – вклав всередину ще й таємний подарунок для майбутнього власника лота. За словами мандрівника, цей капелюх у комплекті з таємничим доповненням має принести майбутньому власнику шалену удачу на весь рік.

Лот від ведучого "Сніданку з 1+1" Руслана Сенічкіна

Найкращий подарунок для дружини, матері та доньки! Книга рецептів від першого кулінара країни – ведучого "Сніданок з 1+1" Руслана Сенічкіна. Та ще й з таємним посланням від автора!

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан просять врятувати життя студентки із Умані.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x