НовиниЧеркащинаЧеркащан запрошують долучитись до всеукраїнської естафети Олімпійського дня-2020

Черкащан запрошують долучитись до всеукраїнської естафети Олімпійського дня-2020

-

- Advertisment -

1 червня стартує всеукраїнська естафета Олімпійського дня-2020. Взяти участь та виграти подарунки відділення НОК України в Черкаській області закликає всіх охочих.

Щороку 23 червня весь світ відзначає Олімпійський день – з нагоди створення в цей день 1894 року Міжнародного Олімпійського Комітету.

Олімпійський день – це родинне свято спорту, де кожний знаходить собі заняття до душі та може відчути себе справжнім олімпійцем. Зазвичай основним заходом цього дня є організація масових забігів на довгі дистанції. Проте цього року в умовах карантину Олімпійський день відзначать онлайн-естафетою та розіграшем олімпійських подарунків.

Долучатися до естафети Олімпійського дня-2020 можна з 1 до 19 червня. Переможців рандомно визначатимуть щотижня.

Правила участі:

1. Зняти відео або зробити фото з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту:

– зняти відео (тривалість 30-40 секунд) з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів в кадрі й символічно передати предмет, який відображає ваш вид діяльності, а разом з цим передати й естафету наступному учаснику, якого треба позначити під/у відео;

– або зробити фотографію з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів, продемонструвавши в кадрі зображення олімпійських кілець або напис OlympicDay й передати естафету наступному учаснику, якого треба позначити в пості.

2. У відео або в тексті посту до фото учасник повинен звернутися до аудиторії з наступними меседжами: "Долучаюся до естафети Олімпійського дня-2020 в Україні! Розділяю олімпійські цінності! Передаю естафету…".

3. Опублікувати на своїй сторінці в мережі Фейсбук або Інстаграм пост із цим відео або фото (не сторіс) з хештегом #olympicday2020ua та #olympicday.

4. Передати естафету наступному учаснику, позначивши його ім’я в пості.

У кожного учасника естафети обов’язково повинен бути відкритий акаунт/сторінка, що дозволить адміністраторам НОК побачити пост та у разі виграшу зв’язатися з переможцем.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин Євген Нагорний у топ-10 арбітрів України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x