НовиниЧеркащан заохочуватимуть до бігу грошима та галушками

Черкащан заохочуватимуть до бігу грошима та галушками

-

- Advertisment -

Вперше у Черкасах 16 жовтня проведуть масштабний напівмарафон. Учасники мають здолати понад 21 кілометр за три години. Все заради того, аби заохотити черкащан займатися спортом і зокрема бігом.

Як розповідає член оргкомітету Максим Кривенко, взяти участь у заході може кожен, хто не байдужий до бігу, незалежно від підготовки, адже, окрім дистанції 21,0975 км, будуть ще й забіги на 10 км і 3 км. Для найменших запропонують дистанцію у триста метрів, а для старших – один кілометр. Зможуть долучитися до заходу і люди з особливими потребами.

Найшвидшим бігунам у різних категоріях організатори обіцяють грошові винагороди, а також призи від спонсорів. Залежно від дистанції та призового місця черкащани можуть претендувати на винагороду розміром від трьохсот до трьох тисяч гривень.

Перші підготовчі дії до проведення напівмарафону уже узгодили з міською владою. Зокрема визначили, що стартуватимуть учасники забігів у Долині троянд. Рухатимуться вони основними дорожніми артеріями міста, зокрема і бульваром Шевченка.

Окрім спортивної частини, містянам анонсують і розважальну програму. Розрахована вона буде насамперед для тих, хто вболіватиме за учасників марафону. А напередодні, 15 жовтня, для бігунів на 21 км навіть влаштують галушка-паті.

"Традиційно перед марафонами для учасників влаштовують паста-паті для поповнення запасу вуглеводів. Оскільки ми українці та ще й з Полтави, то у нас це галушка-паті. А вже у день проведення марафону ними пригощатимуть і вболівальників", – зазначає Максим Кривенко.

Аби взяти участь у заході, потрібно сплатити реєстраційний внесок. Його попередня вартість: для дистанції 21 км – 450 грн, 10 км –250 грн, 3 км – 100-150 грн. Як зазначають у міськраді, розмір внеску спробують здешевити, аби він був більш доступним.

Як повідомляв сайт vikka.ua, юних черкащан навчатимуть грати у футбол.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Освітяни Черкащини провели науковий бульвар (ВІДЕО)

Наука — це цікаво. Під таким гаслом освітяни Черкащини провели науковий бульвар. Організував захід Черкаський обласний інститут післядипломної освіти...

На Черкащині розпочався купальний сезон – Гідрометцентр

Погода Черкащини зупинилася на відмітці «сонячно сухо та комфортно». П’яту добу температурний фон відповідає середині літа, в обідню пору...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x