додому Новини Черкащан закликають долучитися до Дня благоустрою

Черкащан закликають долучитися до Дня благоустрою

0

На Черкащині 8 квітня, як загалом по всій Україні, пройде День благоустрою. Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Так, Департаментом містобудування підготовлено проект розпорядження "Про проведення в області дня благоустрою", сформовано обласний план заходів, що погоджені з районними державними адміністраціями та виконкомами міських рад міст обласного значення.

Серед основних завдань: упорядкування та приведення в належний санітарний стан парків, скверів, прибудинкових територій, дитячих, спортивних майданчиків, об’єктів масового перебування та відпочинку населення; прибирання вулиць, доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту; облаштування кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань; висаджування саджанців дерев та кущів, приведення у належний стан газонів і квітників; ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ побутових відходів на території населених пунктів області та у лісосмугах; забезпечення очищення від сміття берегів водойм, облаштування в’їздів до населених пунктів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за спалювання сміття черкащан штрафуватимуть.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version