додому Новини Черкащина Черкащан просять повторно надати показники лічильників

Черкащан просять повторно надати показники лічильників

0

ПАТ "Черкасиобленерго" звертається до містян з проханням повторно надати показники лічильників. Потреба у цьому виникла через вірусні атаки на систему упродовж останніх трьох днів. Відповідно, споживачі, які 27, 28 та 29 (до 10-ї години) червня надали інформацію на електронну пошту кол-центру підприємства, мають продублювати показники ще раз. Про це повідомляють на офіційному сайті ПАТ "Черкасиобленерго".

Начальник кол-центру ПАТ "Черкасиобленерго" Наталія Негода говорить, що дублювання показників важливе для коректного нарахування платіжних документів за поточний місяць, враховуючи нинішній стан підприємства.

"Службі потрібно якнайшвидше відновити цю інформацію, оскільки на електронну пошту ми щодня отримуюємо більше 2,5 тисяч показів", – повідомляє Наталія Негода.

Протягом останніх троьх місяців у зв'язку з невиплатою заробітної плати енергетикам та страйками, показники знімалися нестабільно. У червні процес вдалося відновити, саме тому багато жителів області хочуть передати реальні показники використаної електроенергії. Лише у Черкасах налічується 117 тисяч абонентів.

Нагадаємо, показники можна передати через форму зворотного зв'язку, розміщену на сайті "Черкасиобленерго".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанкам затримують платіжки за газ і електроенергію.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version