додому Новини Черкащан просять допомогти травмованій дівчині

Черкащан просять допомогти травмованій дівчині

0

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 5 березня у селі Яснозір’я. Автомобіль збив двох дівчат – Аліну Кучер та її сестру. Рідні стверджують – водій був у нетверезому стані. Про це інформує "ГромЧе".

– Ми йшли дорогою утрьох. Автомобіль мчав нам на зустріч по зустрічній смузі руху. На долю секунди з’явилася думка, що це напевно жарт когось зі знайомих. А потім у нас вже й не було можливості зреагувати, – розповідає чоловік дівчини Володимир Кучер.

Сестра Аліни відбулась незначними пошкодженнями і вже перебуває вдома. Натомість  Аліна нині у 3-ій міській лікарні. Має тяжкі внутрішні травми, травму голови.

– Досі не прийшла до свідомості. Зробили операцію, однак покращення поки що немає, – повідомив Володимир Кучер.

У Аліни надзвичайно сильна крововтрата, а відтак рідні просять усіх небайдужих здати для дівчини кров – 1-шу позитивну. Здати кров можна буде 9 березня у 3-ій міській лікарні з 8.30 до 9 годин, або ж у обласному центрі переливання крові до 12 години дня.

Деталі про те, як допомогти дівчині можна дізнатися у її чоловіка за телефонами: (063)5787136, (067)3220135 – Володимир.

Допомогти можна і фінансово, адже лікування дівчини дуже коштовне. Номер карти 4149497803855719 Кучер Владимир Михайлович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, боєць із Черкащини потребує допомоги після тяжкого поранення.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version