додому Новини Черкащан настрашали чорні мітки біля квартир (ФОТО)

Черкащан настрашали чорні мітки біля квартир (ФОТО)

0

Чинний депутат, кандидат від ВО "Черкащани" до міської ради Нарек Казарян помітив цікаву деталь біля деяких квартир у будинках свого округа. Частина квартир "помаркована" чорними трикутниками. Казарян рекомендує жителям бути обережними.

"Трикутники різні, як я зрозумів, в залежності від того, хто живе у квартирі (у квартирах, де живуть самотні пенсіонери – одного виду, у квартирах де живуть люди молодші – іншого). Особливо стосується жителів будинків Смірнова, 2, Героїв Дніпра, 43/45/47/49/51", – повідомив Казарян.

Це підтвердили й інші кандидати, що ходять агітувати поквартирно. Зокрема, кандидат від Партії вільних демократів Віталій Лаут.

"Така ж ситуація і у мене на окрузі. Але такої закономірності немає. Помічені абсолютно різні квартири, з різними мешканцями", – зазначив кандидат.

Почали коментувати допис у Facebook і мешканці самих будинків, чиї квартири "постраждали" від трикутничків. Так, декому вже двічі доводилось відмивати стіни від маркеру.

 

Общаясь с избирателями, по системе КВДД, я заметил одну очень странную деталь. Многие квартиры промаркированы ТРЕугольни…

Posted by Narek Kazarian on 22 жовтня 2015 р.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version