НовиниЧеркащинаЗа вчорашню добу під колеса авто на Черкащині потрапили...

За вчорашню добу під колеса авто на Черкащині потрапили 6 людей

-

- Advertisment -

Шість ДТП, у якій постраждали пішоходи, сталося за добу на Черкащині. Усі шість надзвичайних подій сталися у темний час доби. Про це повідомляє Ірина Назарок, речниця КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

Перший виклик про наїзд на пішохода надійшов учора вранці о 4:14. Диспетчеру «швидкої допомоги» повідомили, що у Черкасах на мосту по проспекту Хіміків під колеса легковика втрапив чоловік.

На місці події медики оглянули та надали допомогу пацієнтові приблизно 60-ти років. Його, попередньо, із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм грудної клітки та травмами органів черевної порожнини доправили до Третьої черкаської міської лікарні.

Повідомлення про наступну автопригоду надійшло у диспетчерську екстренки близько 17 години. Як виявилось, у Каневі по вулиці Енергетиків машина збила 70-річну бабусю. Надавши пацієнтці допомогу, медики доправили її до Манівської ЦРЛ із переломом гомілки.

Уже о 17:22 надійшов виклик про те, що у Городищі за мостом дорогою на Смілу під колесами вантажівки опинилася 45-річна жінка. Попри те, що медики екстренки прибули до місця події за 3 хвилини, їм довелося констатувати смерть постраждалої.

Близько 19-ї години в Умані на вулиці Шевченка, 50 відбувся наїзд на пішохода. Біля центральної поліклініки під колеса автомобіля втрапив 30-річний чоловік. Медики екстренки доправили пацієнта до Уманської міської лікарні, попередньо діагностувавши у нього забій коліна та перелом стопи.

І знову в Умані о 20:28 на вулиці Гайдамацькій під колеса автівки втрапила 20-річна дівчина. Медики оглянули її та надали першу допомогу. З численними саднами та забоєм кульшового суглобу потерпілу також доправили до Уманської міської лікарні.

Сьогодні близько 5 години ранку в Черкасах на бульварі Шевченка неподалік зупинки «Пастерівська» знову стався наїзд на пішохода. Чоловіка 40-ка років медики доправили до Черкаської обласної лікарні з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, переломом гомілки та забійною раною стегна.

Медики закликають водіїв та пішоходів бути обережними під час пересування дорогами області, особливо при погіршенні погодних умов!

Як повідомляла раніше vikka.ua, гроза і повалені дерева: аномальна для січня погода наробила лиха на Черкащині (ФОТО, ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x