НовиниЧеркащинаЯк вибрати якісну штучну ялинку?

Як вибрати якісну штучну ялинку?

-

- Advertisment -

Щороку штучні ялинки набувають усе більшої популярності та попиту серед споживачів. Поради фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області  допоможуть вам купити головну прикрасу новорічних свят  – штучну ялинку.

ялинка новий рік
novyny.online.ua

 

Безпечний матеріал

Безпека для здоров’я, довговічність і якість штучної новорічної ялинки багато в чому залежить від матеріалу, з якого її виготовляють. Сьогодні виробники використовують:

– монофіламентна нитка (волосінь) – найчастіше з цього матеріалу виготовляють штучні сосни, адже гілки виходять пухнастими і максимально подібними до натурального хвойного дерева. Такі ялинки не можна назвати зносостійкими та вогнетривалими, але вони користуються попитом завдяки низькій вартості. Якщо ви вирішили придбати таку ялинку – будьте обережними з бенгальськими вогниками, гірляндами та розташовуйте ялинку подалі від батарей і систем теплопостачання.

– поліпропілен – дуже точно імітує живу ялинку, тому саме з нього найчастіше виготовляють штучні новорічні аналоги, також це досить довговічний матеріал, який прослужить не один десяток років при правильному догляді;

– ПВХ плівка – не дуже якісний та м’який матеріал, з якого виготовляють більш дешевші варіанти новорічний ялинок. Тут важливо звертати увагу на запах, він не повинен бути надто різким. Адже в протилежному випадку можна замість святкування Нового року отримати проблеми зі здоров’ям.

На що варто звернути увагу при купівлі штучної ялинки

– Не забудьте придбати чохол для зберігання продукції.

– Перевірте міцність голок та гілок. Проведіть рукою за «зростанням», проти «зростання», трохи стисніть, потягніть пучок на себе. Голки повинні швидко повертатися в початковий стан і, зрозуміло, не обсипатися.

– Обирайте штучну ялинку без запаху. Понюхайте її голки та стовбур, тому-що якісні вироби не повинні мати різкий хімічний запах.

– Перевірте рукою чи залишається слід на шкірі від фарби.

– Зверніть увагу на підставку, вона повинна бути стійкою та бажано металевою.

– Зберігайте розрахунковий документ, що підтверджує факт купівлі.

У разі виникнення сумніву щодо безпечності продукції, звертайтесь до продавця з проханням надати висновок державно санітарного-епідеміологічної експертизи на зазначену продукцію, який встановлює медичні вимоги безпеки.

Як повідомляла раніше vikka.ua, новорічні секрети економії від черкаського подружжя (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x