додому Новини Кримінал Виливав їжу й виганяв на вулицю: на Черкащині відбувся суд над сімейним...

Виливав їжу й виганяв на вулицю: на Черкащині відбувся суд над сімейним тираном

0
насильство
w-n.com.ua

До 150 годин громадських робіт засуджено мешканця Лисянщини, який знущався з нині вже колишньої дружини. Деспот не обмежувався лише словесними нападами, а вигадував різноманітні способи довести близьку людину до нервового зриву. Про це повідомляють на сайті «Вісті Черкащини»

насильство
w-n.com.ua

Як розповіла потерпіла, на момент звернення до правоохоронців, її чоловік зловживав горілкою. Виливав приготовану нею їжу, не порався по господарству й не давав цього робити їй.

«Вона тоді ходила сапати буряки. Вранці варила їсти, а коли поверталася, їжа була вилита. Він включав голосно музику, спати не давав, вигонив їх з будинку. 4 серпня до неї приїхала сестра з двома дітьми на десять днів. Обвинувачений вигонив їх з хати, не давав доїти корову, вона була змушена викликати поліцію. Намагався запалити сіновал. Ображав її нецензурними словами», – описуються події у вироку суду.

Експерти, які оглядали постраждалу, виявили в неї серйозні психологічні розлади саме через домашнє насильство. Обвинувачений, якого допитували на судовому засіданні, провину визнав. Однак заявив, що у всьому винна дружина. Жінка нібито почала конфлікт перша,коли облила його холодною водою.

В попередні роки домашній агресор вже притягувався до відповідальності, але так і не став на шлях виправлення. Тому суддя вирішив покарати його суспільно-корисними роботами строком на 150 годин.

Як повідомляла раніше vikka.ua, на Черкащині передчасно померла жінка, яка виховувала 12 дітей

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version