додому Новини Кримінал В Умані підозрюваного в крадіжках викрили за відеозаписами (ВІДЕО)

В Умані підозрюваного в крадіжках викрили за відеозаписами (ВІДЕО)

0

Оперативники викрили чоловіка, який вчинив ряд крадіжок з торгівельних закладів Уманщини. Чоловіка затримали. Слідчі відкрили кримінальні провадження та повідомили йому про підозру за п’ятьма фактами. Повідомляє Поліція Черкаської області.

До поліції Уманщини надійшло повідомлення про крадіжку з аптеки. Чоловіка, причетного до злочину затримали неподалік місця події. У порушника поліцейські виявили викрадені медикаменти, гроші та знаряддя вчинення злочину.

Поліцейські переглянули записи камер відеоспостереження та виявили ряд співпадінь зі скоєними раніше крадіжками. 54-річний чоловік зізнався у раніше скоєних злочинах. Він видав речові докази, які свідчать про його причетність до ще чотирьох епізодів крадіжок з магазинів.

Правоохоронці вилучили прикраси з недороговартісного металу, годинники та парфуми. Загальна сума завданого збитку близько 50 тисяч гривень. Чоловіка затримали у процесуальному порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Оперативники з’ясували, що підозрюваний ретельно готувався до злочину. Крав переважно вночі, а напередодні аналізував розміщення камер відеоспостереження в місті, відповідно планував маршрут до місця злочину та до свого помешкання. Йшов красти гроші та викрадав усе цінне. Згодом продавав накрадене.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури зловмиснику повідомили про підозру за п’ятьма епізодами. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння інших злочинів.

За вчинене йому загрожує позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте також:

На Черкащині упіймали браконьєра, який наловив риби на 320 тис грн

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version