додому Новини Кримінал Уманські міграційники планують видворити з України росіянина-рецидивіста 

Уманські міграційники планують видворити з України росіянина-рецидивіста 

0

Днями на Черкащині міграційники ухвалили рішення про примусове видворення 27-річного громадянина рф, який неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі. Повідомляє Портал МВС

Зі стін Старобабанівської колонії громадянин рф відправився спочатку до суду, де заслуховувалася справа про його затримання з поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ). Чоловік не мав наміру самостійно залишати територію України, підтримував злочини, вчинені державою-агресором, та планував продовжити злочинну діяльність в Україні.

На Черкащині рецидивіст відбував покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом. Прибув в Україну ще у 2004 році. Спочатку проживав на Київщині, де притягувався не тільки до кримінальної відповідальності, а й до адміністративної за порушення міграційного законодавства. Ухвалене у 2018 році стосовно нього рішення про примусове повернення не виконав, потрапивши у черговий раз за ґрати.

У ПТПІ громадянин рф матиме змогу перебувати пів року. За цей час проводитиметься його ідентифікація та розглядатиметься питання про можливість виготовлення документів на повернення до країни походження. Адже єдиними документами, що підтверджують особу 27-річного росіянина є свідоцтво про народження, видане країною-агресором, та довідка про звільнення з місць позбавлення волі.

Читайте також:

На Черкащині в ДТП загинув 19-річний мотоцикліст

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version