НовиниКриміналУ вбивстві валютника з Тального підозрюють місцевого бізнесмена

У вбивстві валютника з Тального підозрюють місцевого бізнесмена

-

- Advertisment -

Ймовірного вбивцю тальнівського валютника правоохоронці затримали ввечері 19 червня, повідомляють «Вісті Черкащини». Ця інформація їм стала відома із власних джерел. Згодом її підтвердив і син загиблого.

«Він був винен батьку гроші. Але того дня він [батько] поїхав до цього бізнесмена продати долари. Домовилися з ним заздалегідь. Забрав із сейфа навіть «заначку». Приблизно 50 тисяч доларів. Цей чоловік тримає автомийку. Ймовірно, там батька і вбили. З огляду на рани, били ззаду. Його «Жигулі» залишили на вулиці не спроста. Цей бізнесмен знає, де стоять камери спостереження. Якби поїхав у бік Майданця, то його б зафільмували.» – розповідає Роман Стукан.

В день коли батько зник, вони із матір’ю ходили до будинку підозрюваного, той довно не відчиняв їм.

«Я довго стукав і свистів. Хоча видно було, що вдома хтось є. Коли вийшов до нас, то спочатку сказав, що не бачив його. А потім згадав, що таки заїжджав до нього. У понеділок я особисто чув, що батько говорив про цю зустріч. Мовляв, планує їхати до цього чоловіка, але мав погані передчуття, бо там мали бути ще якісь незрозумілі люди.» – ділиться молодий чоловік.

Роман розповідає, поліція спочатку підозрювала і його з матір’ю. Агрументували це тим, що він знав, де лежали ключі від сейфу, а на автівці були його відбитки пальців. Але ж, каже, він торкався машини, як тільки її знайшли.

машина поліції
фото viche.ck.ua

У кишенях батька правоохоронці знайшли півтори тисячі доларів. Син убитого припускає, злочинці навмисно залишили частину грошей, щоб правоохоронці не змогли встановити мотивів злочину.

Правоохоронці ще не підтвердили інформацію про зникнення 50 тисяч доларів. Речниця поліції Зоя Вовк повідомила, що підозрюваного вони затримали і відкрили провадження за статтею «Умисне вбивство».

Сайт vikka.ua повідомляв, у Тальному знайшли мертвим зниклого валютника.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x