НовиниОсвітаСмілянському інтернату передали мікроавтобус та інші подарунки

Смілянському інтернату передали мікроавтобус та інші подарунки

-

- Advertisment -

Активні локації, майстер-класи та необхідні подарунки. Вихованцям Смілянського дитячого інтернату влаштували свято з нагоди Дня захисту дітей. Долучилась до нього перша заступниця очільника області Наталія Кравченко. Інформує Черкаська ОВА.

– Зараз, в умовах війни, ми відчуваємо кожну радісну мить ще гостріше, – зауважила Наталія Кравченко. – І дитячий щирий сміх – те, заради чого варто працювати, діяти, захищати своє і своїх. Сьогодні ще одна нагода подякувати нашим дітям за те, що вони додають сенсу нашому життю. Потужний колектив закладу робить усе, щоб його вихованці почувалися безпечно та комфортно тут. Ми ж робимо все можливе, щоб покращити умови.

Тож на потреби закладу та його вихованців передали мікроавтобус. Після модернізації він буде обладнаний підйомником та з усіма елементами інклюзивності.

– Коли ми з начальником ОВА бути тут минулого разу, то дізнались, зокрема, про потребу закладу у транспортному засобі, – нагадала Наталія Кравченко. – А мрії мають збуватися. За сприяння Ігоря Табурця та за підтримки наших волонтерів ми втілюємо наразі цю потребу в життя. Дякую кожному! Нехай наші діти подорожують вільно, відкривають для себе світ і себе – світові!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x