НовиниЧеркащинаРодинам полеглих прикордонників із Черкащини вручили нагороди

Родинам полеглих прикордонників із Черкащини вручили нагороди

-

- Advertisment -

На Черкащині сім’ям полеглих прикордонників вручили державні нагороди. Відзнаки вручили рідним п’яти захисників. Про це повідомляють на сайті Державної прикордонної служби України.

dpsu.gov.ua

Старший сержант ОСАДЧИЙ Костянтин Володимирович понад 22 роки працював рибалкою у рибному господарстві. З початком повномасштабної війни без жодних вагань став на захист Батьківщини від російських загарбників.

Старший солдат ШЕЛУДЬКО Віталій Миколайович до вторгнення працював майстром столярного цеху, але війна внесла корективи й Віталій став до лав війська. Загинули обидва військовослужбовці у запеклих боях в районі населеного пункту Солодке Донецької області.

Головний сержант ГОЛОБОРОДЬКО Сергій Михайлович багато років працював у Звенигородській пожежній частині командиром відділення. На початку повномасштабної війни був призваний за мобілізацією та став на захист Батьківщини. Влітку минулого року під час прямування на позиції в районі Мар’їнки Донецької області від мінометного обстрілу Сергій отримав поранення, несумісні з життям.

Старший солдат ТИМЧУК Руслан Павлович у мирному житті працював на Катеринопільському елеваторі. У березні 2022 року був призваний на військову службу. Він захищав незалежність нашої держави у складі комендатури швидкого реагування. Вірний військовій присязі прикордонник, загинув у бою за Батьківщину 2 серпня 2022 року.

Головний сержант ЛОЗА Олександр Васильович понад 17 років свого життя присвятив службі в органах системи МВС, потім працював слюсарем-ремонтником в агрофірмі. У березні минулого року призваний на військову службу. Загинув у липні 2022 року при виконанні бойового завдання в районі населеного пункту Солодке Донецької області. Їхній опорний пункт із символічною назвою «Луганськ» зазнав нищівного ворожого танкового обстрілу.

dpsu.gov.ua

Указами Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі, військовослужбовців нагороджено орденами «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно.

За мужність нагорода орден
dpsu.gov.ua

Читайте також:

Військового з Чорнобаю нагородили відзнакою «Срібний хрест»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах провели обласний етап пісенного конкурсу «Червона рута» (ВІДЕО)

У Черкасах відбувся обласний відбірковий конкурс ХVIІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута». Переможці братимуть участь у фіналі наступного року. Відбір...

Черкаські волонтери роздали дітям 3 тисячі пакунків із солодощами (ВІДЕО)

У Черкасах безкоштовно роздавали солодощі. Діти віком від 3 до 14 років отримали пакунки з цукерками. Інформує власкор ВІККА....

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x