НовиниЧеркащинаПомерла Руслана Писанка. Що її пов'язувало з Черкащиною?

Померла Руслана Писанка. Що її пов’язувало з Черкащиною?

-

- Advertisment -

На 57-му році померла відома українська телеведуча та акторка Руслана Писанка. Зірки не стало 19 липня в Німеччині, де їй діагностували важку хворобу. Про це повідомив сайт «Обозреватель» із посиланням на журналістів ТСН.

“Велика війна змусила поїхати її до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала”, – йдеться в повідомленні.

Руслана Писанка брала участь у багатьох телевізійних шоу. Зокрема, в «Танцях із зірками». Там вона танцювала із Миколою Коваленком, тренером із Черкас.  Тоді у 2006 році вони посіли 3 місце.

Тоді чимало таблоїдів приписували їм роман. Проте насправді Руслана Писанка мала чоловіка Івана. Щоправда, через ревнощі до Миколи Коваленка вони розійшлися. У 2009 році вона вийшла заміж за бізнесмена Ігоря.

Газеті «Вечірні Черкаси» Микола Коваленко говорив, що участь у проекті «Танці з зірками» позначилася на особистому житті не лише Руслани, а й його також.

– Іван не влаштовував публічних сцен ревнощів, він просто не підтримував своєї жінки. Руслана потребувала підтримки і неодноразово запрошувала свого чоловіка на репетиції, однак він жодного разу так і не прийшов. Сьогодні, наскільки я знаю, Руслана офіційно вийшла заміж за іншого чоловіка, між іншим, черкащанина. Інші подробиці особистого життя розпитуйте у самої зірки, – прокоментував Микола Коваленко «Вечірці». – Через проект розлучився і я. Було дуже важко, виникали різні ситуації. Газети, і наші, черкаські, в тому числі, писали жахливі статті, і моя дитина телефонувала та в сльозах питала: «Тату, ти від нас ідеш?». Витримати це все було важко…

Читайте також

Помер відомий чиновник із Золотоніщини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x